Pensiunea Varlaam, trei margarete – Varlaam

Localitatea: Gura Teghii
Judetul: Buzau
Zona: Muntenia
Telefoane: 0238542913, 0744380825
E-mail: pensiunea.varlaam@gmail.com
Pagina web: http://www.pensiunea-varlaam.ro/

Descoperiti un tinut salbatic din Muntii Buzaului, la poalele Varfului Penteleu! Ne gasiti pe drumul dintre Buzau si Brasov, la 18 km de orasul Nehoiu in dreapta, catre Gura Teghii.

Gura Teghii este o comuna de munte situata la confluenta a doua rauri ce formeaza o vale superba, taiata in stanci, dar cu plaje de nisip, ideale pentru amatorii de strand: Basca Mare si Basca Mica.Totodata de aici se pornesc o serie de drumetii spre Lacul Vulturilor, spre Masivul Podul Calului sau spre Cabana si statia meteo de pe Varful Penteleu (1770 m), cel mai inalt varf din Muntii Buzaului.

Aici puteti petrece o vacanta de neuitat in aer curat de munte, departe de poluarea si zgomotul oraselor.

Pensiunea VARLAAM reprezinta o oaza de relaxare, un strop de civilizatie in mijlocul naturii, intr-un peisaj de 5 stele, deosebit de frumos in fiecare anotimp.

Pensiunea Varlaam va ofera conditii pe masura celor 3 margarete pe care le detine, confort si atmosfera placuta, atat in cadrul pensiunii cat si la foisorul special amenajat langa raul Basca Mare. Pensiunea are 40 de locuri, oaspetii nostri putand lua masa in restaurant sau vara chiar pe terasa din curte.

Pensiunea Varlaam are 20 de camere dispuse pe trei etaje. La primele doua etaje sunt 2 apartamente, 2 single, 3 camere duble, 5 cu pat matrimonial, toate cu baie proprie si TV. Cele 6 camere de la etajul al treilea sunt mansardate (doua bai comune), colorate in albastru si verde, pentru o atmosfera plina de viata.

Imbietoare in serile senine de vara este terasa pensiunii unde se aude susurul linistitor al raului ce aduce parca cu el legende celebre, dar si foisorul de pe malul apei, unde puteti retrai atmosfera haiduceasca odata cu prepararea si servirea „carlanului haiducesc”, mancarea preferata a haiducilor.

Dotari si facilitati: 40 locuri, apartamente, camere single, camere duble, restaurant, bar de zi, terasa, parcare, sala de conferinte, accepta animale de casa, wc, cada, incalzire centrala, tv,