Camping Sat de vacanta Ic Ponor, doua margarete – Muntii Apuseni

Zona: Muntii Apuseni
Telefoane: 0744 272465, 0720 735092, 0264 351414, 0740 796177

Satul de vacanta Ic Ponor-Padis este tot ce va trebuie pentru un week-end sau o vacanta de vis. Amplasat intr-o zona carstica renumita (Padis- Cetatile Ponorului), la Ic Ponor va veti bucura de aer curat, de liniste, de intimitate, dar si de bucatele traditionale romanesti, suta la suta naturale.

In timpul iernii se poate schia, avand la indemana partia de schi pentru incepatori, fara teleferic, la 100 m distanta.

Ajunsi aici veti putea opta pentru cazarea in motel, vila sau casute camping. Motelul Cristian are camere cu baie proprie si balcon. Vila Ioana are camere cu baie comuna, bucatarie, living iar casutele sunt mansardate cu 3-4 paturi fiecare camera (parter sau etaj, cu intrare separata), chiuveta si eventual teracota. Pentru casute exista 6 bai comune cu dusuri in imediata apropiere. De asemenea exista posibilitatea instalarii corturilor proprii. Satul de vacanta dispune de o capacitate de cazare de 100 locuri, incalzire centrala, bai, grup sanitar cu dusuri, bucatarie proprie, sala de mese pentru 100 persoane, etc.

Preturile de cazare sunt foarte avantajoase, iar pentru grupuri mari se acorda reduceri substantiale daca sejurul cuprinde minim 7 nopti de cazare. Familiile cu copii beneficiaza de gratuitate pentru acestia daca au virsta pana la 6 ani si dorm in pat cu parintii.