Complex turistic Phoenicia Holiday Resort, patru stele – Mamaia

Adresa: Bulevardul Mamaia Nord, Nr. 99
Localitatea: Mamaia
Judetul: Constanta
Zona: Dobrogea
Telefoane: 0735 005050, 0241 831111
E-mail: info@phoeniciaholiday.ro
Pagina web: http://phoeniciahotels.ro/

Phoenicia Holiday Resort este un nou concept turistic in Romania, definit prin confort, agrement, relaxare, sport si arta culinara.

Conceptul a fost realizat dupa imaginatia unei persoane, departe de calcule financiare, economice sau comerciale, trait si gandit pe deplin ani la rand, iar acum, a sosit momentul sa va bucurati de cele mai frumoase clipe de vacanta, nu departe de casa, ci foarte aproape.

Complexul este situat in Mamaia Nord, la 150 m fata de plaja. Acopera o suprafata totala de 100.000 de mp, din care peste 60.000 mp reprezinta constructia efectiva.

Facilitati camere: 420 de studiouri si apartamente cu suprafete cuprinse intre 80 si 200 mp si terase de 25-80 mp.

Toate apartamentele au pat matrimonial, canapea, televizor LCD, cablu cu 52 de programe, telefon, aer conditionat, internet. Baia este dotata cu dus, cada ori cada cu jacuzzi, prosoape. Bucataria este complet mobilata si utilata.

Studio: cuprinde un spatiu deschis cu zona pentru dormit, living, bucatarie, baie. Grad de ocupare: 3 persoane adulte sau 2 adulti si 2 copii intre 0-11, 99 ani. Copiii intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate.

Apartament cu 2 camere: cuprinde living, dormitor, bucatarie, baie. Grad de ocupare: 3 persoane adulte sau 2 adulti si 2 copii intre 0-11, 99 ani. Copiii intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate.

Apartament cu 3 camere: cuprinde living, 2 dormitoare, bucatarie, baie. Grad de ocupare: 4 persoane adulte si 2 copii intre 0-11.99 ani. Copiii intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate.

Restaurante si baruri: complexul pune la dispozitie restaurante cu specific international, libanez si romanesc. Dintre cele 3 baruri aflate la dispozitia turistilor, doua sunt situate la piscina, iar unul este un bar in stil oriental.

Mic dejunul este tip bufet suedez si este inclus in tariful de cazare.

Demipensiunea presupune mic dejun si pranz (tip bufet suedez).

Activitati: Teren de tenis, teren de fotbal, teren de baschet, biliard, centru SPA cu piscina interioara, sauna si masaj, piscine exterioare.

Facilitati pentru copii: piscina exterioara pentru copii, rau artificial cu barcute si colace, spatiu de joaca de cca 1000 mp, club pentru copii care cuprinde teatru, cinema, spatii pentru desen si pictura, animatori profesionisti.

Servicii incluse: cazare cu regimul de masa pentru care s-a optat (mic dejun sau demipensiune), acces la piscine, sezlonguri gratuite la piscina, fitness, sauna, internet, acces pe plaja privata (cu plata), loc de joaca si club pentru copii, parcare (400 de locuri), housekeeping zilnic.

Servicii cu plata: telefon, masaj, salon de infrumusetare, servicii de curatatorie, biliard, baldachine pe plaja.