Hostel Harmonie, trei stele – Radauti

Adresa: Strada putnei,nr.213
Localitatea: Radauti
Judetul: Suceava
Zona: Bucovina
Telefoane: 0758555463, 0330566800

Hostel Harmonie este situat in Radauti, la doar 800 m de centrul orasului. Fiind pozitionat pe strada Putnei cele mai importante atractii turistice bucovinene sunt foarte usor de gasit si explorat. Distanta dintre Radauti si Manastirea Putna este de 35 km si poate fi parcursa in aproximativ 38 minute. Bucovina, una dintre cele mai frumoase provincii carpatice, este un tinut fascinant prin istoria locului si a oamenilor, prin armonia peisajului cu cele mai miraculoase culori.
Hostel Harmonie este o cladire noua, moderna, camerele hostelului sunt confortabile si spatioase, toate dispunand de baie proprie, tv, internet si seif.

Hostelul este structurat pe 3 etaje si totalizeaza un numar de 15 camere. Cele 15 camere ale hostelului ofera tot confortul necesar uneri sederi memorabile.

Inaugurat in decembrie 2015 Hostel Harmonie beneficiaza de cele mai noi dotari. Hostel Harmonie vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra sau a clientilor dumneavoastra cu o structura de cazare clasificata cu 3 stele, cu o capacitate totala pentru 42 de persone, capacitate distribuita in camere single, camere duble standard, camera dubla deluxe si apartamente.