Hotel Acasa la Dracula, patru stele – Poiana Brasov

Adresa: Str. Poiana lui Stechil nr. 22, 50001
Localitatea: Poiana Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0372 689800 0749 689800

Situat in frumoasa statiune montana, Poiana Brasov, Acasa la Dracula ofera clientilor sai o experienta autentica si unica! Aici, mitul fascinant al Contelui Dracula prinde viata.
Combinand standardele inalte ale serviciilor oferite cu permanenta atentie la detalii, veti descoperi un confort luxos, o bucatarie delicioasa, facilitati moderne ale celor 18 camere de oaspeti.

Daca vrei sa te simti ca acasa oriunde te duci, apartamentele noastre de lux sunt o alegere excelenta! In oricare din cele 3 apartamente, vei gasi toate utilitatile de care ai nevoie in timp ce calatoresti –mini-bar, telefon cu linie internationala si conexiune la Internet de mare viteza.

Ai nevoie de o camera pentru doi sau doar un spatiu suplimentar pentru tine? Camerele noastre duble sunt exact ce-ti trebuie! Cu pat dublu (170cm x 200cm), mini-bar, telefon cu linie internationala si acces la o conexiune la Internet de mare viteza, te vei simti simti minunat in oricare dintre cele 8 camere duble.

Pentru cei care calatoresc singuri, camerele noastre single sunt alegerea ideala, fiind dotate cu un pat confortabil (120cm x 200cm), mini-bar, telefon cu linie internationala si acces la internet de mare viteza. House of Dracula are 5 camere single.

Fie ca ne treci pragul pentru o vacanta relaxanta sau in interes de serviciu, iti recomandam o sedinta de fitness care sa te mentina in forma. Centrul nostru este echipat cu tot ce ai nevoie pentru o gama completa de exercitii fizice.

Stiind cat de greu poate fi sa alegi intre delicioasele bucate traditionale si complicatele feluri de mancare internationala, ne-am hotarat sa-ti oferim posibilitatea de a le avea pe ambele. Daca meniul nostru se dovedeste a fi prea ispititor pentru a face o alegere, personalul nostru te va ajuta sa-ti dai seama ce ti s-ar potrivi cel mai bine. Restaurantul Sighisoara poate gazdui pana la 80 de persoane, fiind ideal pentru evenimente mai restranse.

Cu o capacitate de 180 de persoane, Castel este cel mai spatios restaurant Acasa la Dracula. Acesta combina senzatia spectaculoasa a unui castel spatios cu standardele noastre ridicate in bucatarie si ospitalitate. Astfel, fiecare masa este transformata intr-o experienta unica, datorita personalului nostru bine instruit.