Hotel Armatti, trei stele – Brasov

Adresa: Strada Lunga, Nr. 5
Localitatea: Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 368 443 200
Pagina web: http://www.armatti.ro/

Hotel Armatti este situat exact in centrul vechi al Brasovului, in locul cu cele mai faimoase locatii ale orasului. Este localizat langa Parcul Central, aproape de Cetatea Brasovului si la 5 minute de Piata Sfatului. Aici se gasesc cele mai diverse optiuni culinare in numeroasele restaurante, cafenele si pub-uri din apropierea strazii Republicii. Oaspetii nostri au acces direct la zona cea mai activa dintre zidurile orasului.

Cele 30 de camere indeplinesc functiile necesare gazduirii ideale: confort si ergonomie. Acestea sunt concepute pe un stil hibrid intre dormitor si birou, cu geamuri mari ce permit iluminarea naturala intreaga zi si tin zumzetul orasului afara in timpul noptii. Camerele Armatti si dotarile acestora asigura sederi placute si productive.

Punem la dispozitie spatiul si dotarile necesare pentru intalniri in cadrul celor doua sali amenajate practic pentru dialog si prezentare.

Schimbul de idei si perspectiva comunicarii inlesnesc abilitatile unei echipe si sunt imperative in evolutia oricarui business. Ca partener ne asumam asigurarea confortului unui spatiu de lucru cu dotarile necesare aflat in proximitatea unui loc pentru ragaz. Uneori solutionarea unei probleme poate veni intr-o pauza pentru o ceasca cu cafea.

Zilele productive incep cu o minte limpede si un trup hranit. Sala de mic dejun se afla in mansarda hotelului si are 44 de locuri luminate de soare. Painea proaspat coapta si cafeaua dau meselor izul unei patiserii veritabile. Bufetul ii va satisface si pe cei doritori de o masa usoara si pe impatimitii unui mic dejun al campionilor.

Doar un parteneriat incheiat cu succes poate surclasa sentimentul de implinire si ritmul alert al unei sedinte cardio din sala de fitness Armatti.