Hotel Delfin, doua stele – Navodari

Adresa: Strada Vacantei, nr. 1bis
Localitatea: Navodari
Judetul: Constanta
Zona: Dobrogea
Telefoane: 0766057047, 0766057053
E-mail: hoteldelfinnavodari@yahoo.com
Pagina web: http://www.hoteldelfin.ro/

Hotelul Delfin ** Navodari este situat pe litoralul Marii Negre la aproximativ 200 m de plaja, la nord de statiunea Mamaia (5 km) si de municipiul Constanta (18 km), in cadrul complexului Tabara Navodari, intr-o oaza de liniste si verdeata.

Zona beneficiaza de un climat marin, cu precipitatii reduse, aerosoli si o durata de stralucire a soarelui de 10-12 ore/zi, iar temperatura medie pe timpul zilei este de 27-29 grade Celsius.

Hotelul Delfin a fost renovat in 2011/2012 si dispune de un numar de 168 de locuri de cazare dupa cum urmeaza:
• 61 camere standard: 2 paturi twin, T.V. + cablu, minibar (racitor), grup sanitar propriu, cadita de dus, apa calda permanenta;
• 11 camere cu A/C (6 la etajul I si 5 la etajul II): 2 paturi twin, T.V. + cablu, minibar (racitor), grup sanitar propriu, cadita de dus, apa calda permanenta, aer conditionat;
• 6 apartamente standard (4 la parter si cate 1 la etajele superioare): dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea si fotolii, T.V. + cablu, minibar (racitor), grup sanitar propriu, cadita de dus, apa calda permanenta;
• 6 apartamente cu A/C (cate 3 pe etajele superioare): dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea si fotolii, T.V. + cablu, minibar (racitor), grup sanitar propriu, cadita de dus, apa calda permanenta, aer conditionat.

In imediata apropiere exista o parcare pazita de care turistii se pot folosi in mod gratuit si Restaurantul Delfin unde pot servi masa, avand la dispozitie un meniu variat de produse culinare. Restaurantul „Delfin” reprezinta locul ideal pentru servirea mesei in vacanta, dar si pentru organizarea unui eveniment festiv, avand o capacitate de 150 locuri si o terasa generoasa de 200 locuri, unde puteti savura la liber delicioase preparate cu specific romanesc si nu numai.

Consideram ca toate dotarile hotelului impreuna cu atractiile turistice naturale (plaja, mare, spatiu verde, clima) si artificiale (beach-baruri, terase, terenuri de sport), completate de serviciile de calitate oferite de un personal atent si calificat, sunt ingredientele perfecte pentru petrecerea unui sejur minunat.