Hotel Florida, trei stele – Mamaia

Adresa: Bld. Mamaia
Localitatea: Mamaia
Judetul: Constanta
Zona: Dobrogea
Telefoane: 0341/446374 ; 0341/780137
E-mail: office@floridamamaia.ro
Pagina web: http://www.floridamamaia.ro/

Amplasat pe malul lacului Siutghiol si bebeficiind de o priveliste superba catre lac, Hotel Florida ofera turistului liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate, asigurate de catre personalul de inalta pregatire profesionala.Hotelul dispune de 88 spatii de cazare moderne:
– 1 apartament presidential (living + 2 dormitoare + 2 bai) ;
– 6 apartamente;
– 57 camere double (cu pat matrimonial) ;
– 24 camere double twin (cu 2 paturi).

Spatiile de cazare ofera clientilor tot confortul necesar atat pentru petrecerea unei vacante relaxante cat si pentru turismul de afaceri. Toate camerele sunt dotate cu televizoare, mini-bar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala si 80% din camere au balcon.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri si reprezinta combinatia perfecta intre comfort si eleganta, fiind o alegere perfecta pentru o cina cu prietenii sau pentru un dejun in cadrul unei intalniri de afaceri.

De asemenea se pot organiza mese festive, intalniri de afaceri, conferinte, sarbatori nationale, nunti, botezuri.

Hotelul dispune de doua Sali de conferinta (20 respectiv 80 de locuri) dotate cu minidesk-uri modulare (permit lucru la laptop al tuturor cursantilor) videoproiector, flipchart, sistem audio complet (boxe, microfon, mixer).

Facilitati unitate: receptie 24 de ore, restaurant, bar, mic dejun, parcare gratuita, zona pentru fumatori, camere nefumatori, camere penru familii, lift, terasa, business center, fax/copiator, acces gratuit la internet, Sali de conferinta si petreceri.

Facilitati camere: aer conditionat, Baie cu dus, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, balcon, seif, telefon.

Check-in: 18:00 – ora la care poate fi ocupata camera

Check-out: 12:00 – ora pana la care va trebui eliberata camera in data plecarii

Carduri acceptate: Visa, MasterCard.