Hotel Ialomita, trei stele- Amara

Adresa: Lacului 1
Localitatea: Amara
Judetul: Ialomita
Zona: Muntenia
Telefoane: 0243 266260

Complexul Hotelier Ialomita, clasificat la categoria de trei stele, este situat in statiunea balneo-climatica Amara, la 7 km de Slobozia (resedinta judetului Ialomita).

Hotelul Ialomita dispune de 480 spatii de cazare (camere duble, camere single si apartamente), complet renovate, echipate cu aer conditionat, tv si mini-bar.

Incinta hotelului este dotata cu un restaurant moder accesorizat si cladit, cu bucatarie specific romaneasca, ce isi intampina oaspetii cu 240 locuri.Restaurantul este climatizat si reprezinta un spatiu ideal pentru organizarea de evenimente speciale (nunti, botezuri, onomastici, etc.).

De asemenea, oaspetii se pot bucura de serviciile oferite de barul de zi, de laboratorul de cofetarie, de serviciile unui boutique precum si de o gama larga de servicii adiacente: farmacie, centru de inchiriere jocuri, difuzarea presei, frizerie, spalatorie si calcatorie, spalatorie auto.

Terasa hotelului, cu 200 locuri disponibile, imprejmuita de copaci, reprezinta un pion important in relaxarea turistilor.

In incinta terasei se pot servi preparate la gratar, pizza, pui la rotisor si un preparat traditional- paine coapta la test.