Hotel Lina, trei stele – Bucuresti

Adresa: Stefan Cel Mare 33 A
Localitatea: Bucuresti
Zona: Muntenia
Telefoane: 021 211 0070, 0769 650 570

Situat pe Bulevardul Stefan cel Mare, in imediata apropiere de Piata Obor, Hotelul Lina este solutia ideala daca va aflati in Bucuresti atat in interes de afaceri, cat si ca turist.

Locatia hotelului permite accesul rapid catre cele mai importante zone ale Capitalei, prin intermediul transportului public sau al masinilor personale ale turistilor. Astfel, ne aflam la 3 minute de mers de Spitalul Colentina, 5 minute de Spitalul de Urgenta Floreasca, Circul de stat si Complexul Sportiv Dinamo, 10 minute de Arena Nationala, Piata Victoriei, Universitate si Piata Unirii.

De asemenea, in apropierea hotelui se mai afla statia de metrou Obor (500m) si statii RATB pentru autobuz sau tramvai.

Lina Hotel dispune de 28 de camere structurate pe 4 etaje, dintre care 4 camere single, 16 camere double twin si 8 camere double matrimonial. Fiecare camera este amenajata si utilata pentru a face fata nevoilor clientilor sositi in interes de serviciu, dar si ale celor care doresc sa viziteze Bucurestiul.

Dintre dotarile camerelor amintim: sistem de climatizare centralizat, televizoare LCD, internet gratuit (wireless sau prin cablu), birou, mini bar, seif, uscator de par.

Facilitati si servicii:

Camere cu aer conditionat
Televizaore de tip LCD
Internet prin cablu sau wireless gratuit
Minibar
Seif
Uscatoare de par
Birou
Receptie 24/24h
Apel de desteptare
Servicii concierge
Transferuri de la/catre aeroport
Spalatorie
Servicii business in hotel: fax, copy/print
Carti de credit acceptate: VISA, MasterCard, Maestro, American Express