Hotel Montana, trei stele – Sarata Monteoru

Adresa: Nr.292 bis
Localitatea: Sarata Monteoru
Judetul: Buzau
Zona: Muntenia
Telefoane: 0238 451, 060

Hotel Montana, deschis in 2OO8, dispune de 80 de locuri de cazare in camere duble si cu pat matrimonial, TV cablu, baie proprie, parcare cu paza, pizzerie cu cuptor pe lemne, terasa, cafenea, salon restaurant a-la-carte, facilitati pentru persoanele cu handicap, baza de tratament in proprietate, strand cu apa sarata in proprietate, posibilitati excursii in zona, si multe alte atractii.

La noi, veti fi primiti cu preturi extrem de atractive, variate oferte de sezon, mincare dupa toate gusturile si foarte multa intelegere pentru cerintele dumneavoastra. Suntem o echipa de profesionisti si va veti intoarce cu siguranta odata ce ati mai fost la noi.

Nu ezitati ! Cei ce au fost, stiu deja locul. E rindul dumneavoastra sa vedeti un loc plin de verdeata, fara poluare, cu un comfort deosebit, splendid ca imprejurimi, potrivit atit pentru cei virstnici cit si pentru cei tineri dornici de aventura.
La noi este MAI BINE CA ACASA !

Dotari si facilitati: Parcare pazita, TV prin cablu, telefon in camera, baie proprie, restaurant, cafenea, terase exterioare, internet wifi, inchiriere ATV.