Hotel Muncel, doua stele – Baile Felix

Localitatea: Baile Felix
Judetul: Bihor
Zona: Crisana
Telefoane: 021 3210112, 259 318 334

Hotelul Muncel beneficiaza de o pozitie privilegiata in Baile Felix, impunandu-se prin grandoarea cladirii chiar in km 0 al statiunii, la mici distante de cele mai importante puncte de interes.

Capacitate: 578 locuri;12 etaje;

Dotarea camerelor: baie proprie, TV cablu, frigider (se inchiriaza la receptie in limita disponibilitatilor), balcon.

Baza de tratament: Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta) ;afectiuni rematismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze) ;afectiuni reumatismale abarticulare;afectiuni posttraumatice;afectiuni neurologice centrale si periferice;afectiuni asociate (boli metabolice si osteoporoza).

Proceduri si tratamente: bai cu apa termala in cazi si bazine, kinetoterapie;electro si hidroterapie;aerosoli si inhalatii;bazin in aer liber cu apa minerala termala;sali de gimnastica;masaj medical.

Restaurante/Baruri: Restaurantul Clasic Muncel – cu o capacitate de 470 locuri (in 3 saloane) ;2 baruri de zi, dintre care unul in incinta strandului.

Servicii suplimentare: teren sintetic minifotbal, bazine si piscine cu apa termala, biliard, tenis de masa,.

Agrement: Ștrandul cu apa termala, Parcul Lacul cu nuferi, echitatie, excursii in diferite puncte de atractie: Salina Turda, Manastirea Izbuc, tenis de masa, inchiriere biciclete.