Hotel Nicolina, doua stele – Iasi

Adresa: Pantelimon Halipa 12
Localitatea: Iasi
Judetul: Iasi
Zona: Moldova
Telefoane: 0232 251648, 0332/101.054, 0332/101.053
E-mail: info@tbrcm.ro
Pagina web: http://www.tbrcm.ro/

Aflate intr-unul dintre cartierele Iasului, Baile Nicolina, cunoscute de toata lumea si sub denumirea de Baile Purcica, este locul unde mii de oameni ajung in fiecare an pentru tratamente cu apa sulfuroasa. La Baile Nicolina se trateaza o gama foarte larga de afectiuni in special afectiuni ale aparatului locomotor, reumatisme si absolut tot ceea ce tine de oase, afectiuni dermatologice, psoriazis si afectiuni ginecologice.

Hotelul Nicolina dispune de 150 de locuri de cazare in camere moderne clasificate cu doua stele, beneficiaza de o locatie deosebita prin amplasarea sa.

Hotelul Nicolina ofera un cadru agreabil atat pentru turistii doritori de odihna, cat si pentru cei interesati de cultura sau de tratament balnear. Cadrul natural al zonei ofera o importanta varietate de factori balneari. Cel mai important factor terapeutic al zonei este apa minerala hipotona si hipotermala cu continut ridicat de sulf, iod si clor. Statiunea Nicolina Iasi valorifica un zacamant de ape minerale sulfuroase iodurate, clorurate sodice, hipotermale cu debit artezian, ce are o concentratie ridicata de hidrogen sulfurat, de 331 mg/l.

De la Hotelul Nicolina pot fi organizate excursii catre mai multe destinatii turistice de interes major, asa cum sunt manastirile pictate din nordul Moldovei, Palatul Culturii din Iasi care adaposteste mai multe muzee: de arta, tehnic, etnografie si folclor, etc.

Dotari si facilitati: 150 locuri, apartamente, camere duble, camere triple, parcare, piscina acoperita, sala de sport, dus, tv,