Hotel Perla, doua stele – Lacu Sarat

Localitatea: Lacu Sarat
Judetul: Braila
Zona: Muntenia
Telefoane: 0239 682 716

Dotari si facilitati: 159 locuri, apartamente, camere duble, restaurant, bar de zi, bar de noapte, accepta card, parcare, sala de conferinte, masaj, sala de sport, teren de sport, accepta animale de casa, cada

Complexul balnear funcţionează în tot timpul anului, avand o capacitate de 164 locuri repartizate în 82 de camere, clasificate la categoria doua stele. Acesta este situat în zona de câmpie din nord-estul Baraganului, la numai 5 kilometri distanta de Municipiul Braila. Climatul de stepa din aceasta zona se caracterizeaza prin veri calduroase, cu cantitati reduse de precipitatii si cu cer senin. Este unul din locurile din tara cu cel mai mare numar de ore de stralucire a soarelui, si anume 2.200 ore pe an.

Masa se asigură la restaurantul propriu, unitatea dispunând de asemenea de spaţiu pentru activităţi cultural – distractive. Tratamentul se asigură prin noua baza de tratament balnear, dotată cu instalaţii şi aparatură pentru efectuarea tuturor procedurilor, la cele mai inalte standarde.