Hotel Royal, trei stele – Poiana Brasov

Adresa: Str. Poiana Doamnei nr. 4
Localitatea: Poiana Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0268 262 261 0788 128 333
E-mail: cazare.royal@gmail.com
Pagina web: http://www.hotel-royal.ro/

Hotel Royal din Poiana Brasov va intampina intr-un cadru distins si modern, dotat cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai agreabile. Situat la poalele masivului Postavaru, Hotelul Royal va ofera posibilitatea de a participa la diverse activitati organizate de catre echipa noastra, indiferent de sezon.

Elegant mobilat si dotat, Hotelul Royal va pune la dispozitie 9 camere duble, 6 camere triple si 12 apartamente, dintre care 2 de categoria economic (3 pax), 7 standard si 3 de lux dotate cu jacuzzi, dispuse in doua corpuri pe 4 nivele + mansarda, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi. Conditiilor deosebite de cazare oferite turistilor de catre hotelul nostru se adauga faciliatiile de agrement si relaxare: sauna, bar, biliard, darts electronic, fotbal de masa.

Si desigur, va asteptam in spatii de agrement special amenajate pentru relaxare, distractie si adrenalina, in functie de gusturile fiecaruia. Astfel, puteti beneficia de sauna” bar, biliard, darts electronic, fotbal de masa, plimbari cu biciclete, drumetii montane etc. Deasemenea in Poiana Brasov puteti beneficia de lectii de calarie la centrul de echitatie, plimbari cu sania sau trasura, lectii de schi, plimbari cu Atv-ul sau parapanta, dar si multe altele.