Hotel Venus, doua stele – Slanic Moldova

Adresa: Mihai Emiescu 1
Localitatea: Slanic Moldova
Judetul: Bacau
Zona: Moldova
Telefoane: 0234 348192

Hotel Venus din Slanic Moldova atrage anual sute de turisti (in special cei cu bilete de tratament) datorita preturilor accesibile pe care le practica. Atuul principal al statiunii sunt apele cu proprietati curative, cu o compozitie unica in tara noastra (recomandam vizualizarea site dedicat pt indicatii terapeutice referitoare la izvoare – 15 izvoare).

Hotelul ofera baza de tratament pentru tratarea afectiunilor aparatului digestiv, hepato-biliare, cailor respiratorii, metabolice si de nutritie, asociate. Proceduri in sectia de electroterapie: ionizari, curenti diadinamici, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, inhalatii. Proceduri in sectia de hidroterapie: bai cu bule, bai galvanice.

Se efectueaza de asemenea si tratamente cu parafina si masaje manuale partiale si generale, cure cu ape minerale numai cu recomandarea medicului. Apele minerale carbogazoase, dar si microclimatul de salina (Salina Tg. Ocna – 18 lei INTRAREA) sunt hotaratoare in tratamentele aplicate de personalul de specialitate.

Dotari si facilitati: 483 locuri, apartamente, camere duble, restaurant, bar de zi, pensiune, parcare, lift (3), sala de conferinte, masaj, dus, cada (in apartamente), tv (fara telecomenzi), frigider (miniracitoare), terasa exterioara, formatie muzicala proprie.