Pensiunea Casa Muntelui, patru margarete – Fundata

Adresa: Sat Fundata, nr. 45
Localitatea: Fundata
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: +4 0742 211 722
E-mail: rezervari@casamuntelui.ro
Pagina web: http://www.casamuntelui.ro/

Pensiunea Casa Muntelui este situata in localitatea Fundata, pe culoarul Rucar-Bran, situandu-se la o distanta de 14 km de castelul Bran si la 40 km de Brasov. La 20 de minute de pensiune se afla Cheile Gradistei. Zona in care se afla pensiunea ofera un peisaj rustic si incantator.

Mancarurile traditionale, pline de savoare, le stau la dispozitie turistilor care vin aici sa-si petreaca vacantele.Casa Muntelui este locul unde te poti lasa rasfatat, te poti bucura de natura si poti sa te distrezi in voie cu cei dragi.

Pasionatii de munte au posibilitatea sa escaladeze varfurile cutezatoare ale Masivului Bucegi. Camerele pensiunii sunt spatioase ( de 20 mp), mobilate cu mobilier din lemn masiv natur frumos lucrat care confera o atmosfera calda si primitoare. Fiecare camera are TV si baie proprie. Baia este dotata cu cabina de dus, foehn, prosoape si cosmetice hoteliere. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant pentru toate gusturile, o sala de conferinte cu o capacitate de aproximativ 40 persoane, dotata cu flipchart, proiector, ecran de proiectie, sala de fitness, crama, sauna si spatiu de joaca pentru copii.

In toata pensiunea este acces WiFi gratuit.