Pensiunea Casa Vlasin, trei stele – Poiana Brasov

Adresa: Str. Poiana Soarelui, Nr.221
Localitatea: Poiana Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0730 01 55 60, 0730 02 59 99

Casa Vlasin este situata in centrul statiunii Poiana Brasov, Str Poiana Soarelui nr 221, vizavi de parcarea mare si statia de autobuz.
Casa Vlasin este locul perfect pentru o vacanta reusita cu famlia la Poiana Brasov.

Pensiune are o capacitate de cazare de 32 locuri, un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, o terasa mereu insorita pe care va veti putea relaxa savurand din preparatele traditionale si internationale, dar si o sala de conferinte cu o capacitate de 30 locuri.

Din toate camerele se deschid peisaje minunate, aproape toate camerele dispun de balcon propriu, iar pe fiecare nivel al pensiunii exista cate o terasa mare ce ofera o priveliste minunata spre masivul Postavarul si muntii Bucegi.

Camerele in stil alpin ofera o zona de relaxare, fiecare camera dispunand de baie proprie cu cabina de dus, TV (LED 71cm) uscator par, la receptie dispunem de seif de valori, spalatorie/curatatorie contra cost, iar In lobby-ul pensiunii dispunem de o cafenea cu capacitate de 24 locuri.

In cadrul pensiunii veti beneficia de informatii turistice si culturale ale zonei si alte activitati out door.

De asemenea putem organiza mese festive, nunti, botezuri, cununii civile, dar si diverse conferinte. Copiii pana in 10 ani care nu solicita pat suplimentar beneficiaza de gratuitate la cazare.

Locatia noastra va pune la dispozitie urmatoarele facilitate:

Internet wi-fi
Parcare private
Restaurant cu specific international
Activitati de teambuilding
Spatii de relaxare
Terase panoramice
Sala de conferinte
Sala pentru evenimente