Pensiunea Dream Slalom, patru stele – Poiana Brasov

Adresa: Strada Valea Draga nr.19
Localitatea: Poiana Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0 749 242 231, 0 749 054 375, 0 744 347 557
E-mail: contact@dreamslalom.ro
Pagina web: http://www.dreamslalom.ro/

Moderna si confortabila noastra pensiune este situata in Poiana Brasov, intr-o zona deosebit de pitoreasca la baza partiei de ski SLALOM, de unde si-a preluat partial si denumirea.

Iar daca sejurul dumneavoastra se va dovedi a fi asa cum va dorim un sejur de vis, atunci denumirea pensiunii DREAM SLALOM este in intregime justificata.

Dream Slalom este o pensiune ultra-moderna, construita recent intr-un stil arhitectural caracteristic zonei montane.

Arhitectura sa impreuna cu finisajele, facilitatile si dotarile de lux de o inalta calitate, creeaza un ansamblu deosebit de atractiv si primitor care se incadreaza armonios intr-un frumos decor montan.

La parterul pensiunii se afla:
– salonul de mic dejunsi barul care va asteapta sa savurati bucatele si bauturile fine pe care vi le oferim cu drag.

In cazul grupurilor care organizeaza la pensiunea noastra intalniri de afaceri, salonul poate fi transformat la cerere intr-o mica si moderna sala de intruniri si conferinte.

La primul nivel se afla un living prietenos care va sta la dispozitie pentru petrecerea unor clipe linistite, intr-o atmosera de calm, caldura si placere, respectandu-se totodata linistea, odihna si relaxarea celorlalti oaspeti din pensiune.
Cele 10 camere destinate cazarii efective, sunt dispuse pe cele trei nivele
De remarcat ca toate cele 10 camere au aceleasi dotari, diferind doar dimensiunea, geometria si pozitionarea lor, toate fiind dotate cu:

– televizor LCD, TV cablu, telefon fix, conectare la internet, mini bar
– paturi matrimoniale in toate camerele
– la solicitare se pot adauga paturi suplimentare pentru copii cu varsta mai mare de 7 ani
– grup sanitar propriu, cabina dus sau cada, cu toate facilitatile moderne in toate camerele
Deoarece respectam dreptul dumneavoastra si al celorlalti oaspeti de a va relaxa respirand aerul curat de munte, va informam ca in aceasta pensiune nu se fumeaza in camere, in living si nici in salonul de mic dejun.

Fumatorilor si nu numai lor le stam la dispozitie cu treasele frumos amenajate in jurul pensiunii, in aer liber sau cu spatiul amenajat sub terasa (vezi Foto 2), care va ofera un ambient placut, avand aspectul unei crame, unde puteti sa va destindeti prin practicarea diferitelor jocuri de societate si a altor activitati recreative.

In Pensiunea Dream Slalom nu este permis accesul cu animale de companie.

Pe timpul zilei, personalul nostru atent selectionat si prietenos va raspunde solicitarilor dumneavoastra pe toata durata sejurului, in speranta si dorinta de a vi-l face cat mai placut.