Pensiunea Dumbrava, trei stele – Baile Herculane

Adresa: DN67D
Localitatea: Baile Herculane
Judetul: Caras Severin
Telefoane: 0755.697.981
Pagina web: http://www.pensiuneadumbrava.ro/

Pensiunea Dumbrava este situata pe Valea Cernei, la kilometrul 12, amonte de Baile Heculane. Este o constructie noua si moderna ridicata de proprietarul Ioan Dumbrava pe vechea temelie a fostei cabane Valea Cernei. Are doua intrari, una pentru sala restaurant si cealalta pentru spatiile de cazare. Iluminatul electric este asigurat de o microhidrocentrala iar apa din izvorul Ogasului Tasna. Pensiunea este construita in anul 2000 si beneficiaza de dotari la standarde internationale.

Dispunem de un total de 44 de locuri de cazare in:
2 apartamente cu 4 locuri
1 apartament cu 2 locuri
8 camere single
13 camere duble

Confortul ridicat este dat de mobilierul ultramodern, instalatiile sanitare, parchetarea, TV color si incalzirea centrala.

Pensiunea este extrem de bine plasata, atat pentru automobilisti, cat si pentru montaniarzi, care au la indemana numeroase trasee precum: Cheile Tasnei, Cascada Vanturatoarea, Cheile Prisacinei etc.

In acest peisaj magic, noi suntem o lume rustica, dar totusi moderna a relaxarii si business-ului. Locul ideal de petrecere a vacantei.

Va putem oferi urmatoarele servicii: restaurant, terasa, bar de zi, pastrare valori, room service, parcare, divertisment, seri vanatoresti, piscina, sala de conferinta.