Pensiunea Magnolia, doua margarete – Tismana

Adresa: str. Tismanei, nr.15
Localitatea: Tismana
Judetul: Gorj
Zona: Oltenia
Telefoane: 0748454176, 0727202096

Pensiunea Magnolia – locul in care se regaseste farmecul stilului rustic si savoarea bunatatilor din bucataria romaneasca. Pensiunea este situata in Tismana, judetul Gorj, la 4 km de Manastirea Tismana si la 30 km de Targu-Jiu.

Pensiunea pune la dispozitia turistilor 8 camere (6 camere cu baie proprie si 2 camere cu baie comuna) cu o capacitate totala de 20 locuri care beneficiaza de tot confortul necesar pentru relaxare dar si pentru petrecerea timpului liber: televizor, cablu tv., internet, apa calda si rece non stop, caldura (centrala proprie).

De asemenea pentru servirea mesei pensiunea dispune de un restaurant “Stil rustic si romanesc in Tismana, Gorj”cu 25 de locuri unde se serveste mancare ca „la mama acasa”: sarmalute cu mamaliguta, tochitura taraneasca, ciorba de pui, de fasole cu os afumat, zacusca, etc. La cerere se pot organiza mese festive. De Sf.paste, Craciun, Revelion, etc., seri cu specific romanesc si meniuri la cerere din bucataria traditionala.

Pentru cei care prefera sa serveasca masa sub cerul liber pensiunea dispune de o terasa exterioara de 50 locuri unde se pot face (la cerere) si gratare.

Chiar si cei ce vin cu automobilele personale sunt bineveniti la aceasta pensiune punandu-se la dispozitia acestora o parcare proprie de 20 locuri (monitorizata video).

Amatorii de pescuit sau iubitorii de pesti se pot bucura in voie de compania pestilor admirandu-i in helesteul pensiunii.

Nici copii nu au fost uitati, pensiunea punandu-le la dispozitie un loc de joaca special amenajat. Iubitorii de sport isi pot petrece timpul pe mini terenul de volei si baschet din curtea de 10.000mp a pensiunii, sau jucand un biliard si tenis de masa.
– pentru copiii cazati in camera cu parintii, cu varsta de pana la 5 ani, cazarea este gratis.
– pentru grupuri organizate tarifele sunt negociabile, in functie de numarul de persoane cazate, durata sejurului si serviciile solicitate.
Animalele de companie sunt acceptate gratuit.
– confirmarea cererii de rezervare se face telefonic.
– plata serviciilor de cazare si a serviciilor suplimentare se face cu numerar si prin transfer bancar.