Pensiunea Mont Blanc, patru stele – Poiana Brasov

Adresa: Fantana Calugarului nr 5
Localitatea: Poiana Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0268 262 233, 0723 430 636

Pensiunea Mont Blanc este situata in statiunea Poiana Brasov, la poalele Postavarului la o altitudine de 1030m. Accesul catre partia de ski se face foarte usor, peniunea aflanduse la doar 5 minute de aceasta.

Construita in anul 2006 pensiunea Mont Blanc a fost inaugurata in ianuarie 2007, si renovata in primavara anului 2012. Omologata la 4 stele, pensiunea aduce un plus in industria hoteliera din Poiana Brasov prin calitatea serviciilor si confortul oferit.

Pensiunea Mont Blanc va primeste intr-un camin cald si linistit, in inima naturii, unde va puteti relaxa si rasfata, va puteti bucura de drumetii, servicii de agrement si de gustoasele preparate culinare. Pensiunea noastra va ofera cazare in 12 camere duble si 4 apartamente;dispune de restaurant (40 locuri), sala de conferinte (50 locuri), bar, sauna, internet wireless.

Vila dispune de 16 camere, structurate astfel:

– 4 apartamente DELUXE
– 4 camere TWIN
– 8 camere MATRIMONIALE

* In pensiune este interzis accesul animalelor de companie.
Accesul cu mancare si bautura din afara unitatii este interzis.

Dotate cu TV color, televiziune prin cablu, telefon cu acces la liniile internationale si internet, cabine de dus cu hidromasaj, sauna, minibar, si acces pe baza de cartela electronica.