Pensiunea Rock and Red, trei stele – Rasnov

Adresa: I.L. Caragiale 165
Localitatea: Rasnov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 722703199
E-mail: cazarerasnov@rockred.ro
Pagina web: http://www.rockred.ro/

Pensiunea Rock and Red, clasificata cu 3 stele, este situata in partea veche a orasului Rasnov, la 200m de cea mai veche biserica ortodoxa din SE Ardealului, la 1000m de Cetatea Rasnov, la 8 km de partiile din Poiana Brasov, la 9 km de statiunea de schi Paraul Rece, la 12 km de Castelul Bran, la 13 km de Rezervatia Piatra Craiului-Zarnesti si la 15 km de orasul Brasov. De la pensiune se poate ajunge in 10 minute intre vai si paduri racoroase, pline de verdeata si aer curat, ce imbie la drumetii.

Cladirea pensiunii, datand din 1860 cu o arhitectura specifica zonei, asemeni unei cetati fortificate, a fost restaurata si modernizata in 2007, cand si-a deschis portile pentru turistii indragostiti de munte.

Pensiunea va ofera 16/20 de locuri de cazare repartizate in:

5 Camere duble de tip Garsoniera (camere duble cu bai si bucatarii proprii): A12, A13, A14, A22, A23;
1 Apartament cu 2 camere decomandate, baie si bucatarie: A21;
1 Garsoniera -apartament formata din doua incaperi nedecomandate, baie si bucatarie: A31;
1 Camera dubla mica cu baie: A11;

CRAMA-PUB de 30 de locuri ce este finisata cu piatra de rau si mobilata cu mese, banci si bar din lemn masiv. Aceasta crama este izolata fonic. Ea se poate inchiria separat pentru distractii nocturne de grup si o oferim Gratis pentru rezervarea integrala a pensiunii.

TERASA acoperita, in curte, de 20 de locuri, dotata cu banci si mese din lemn natur, gratar si rotisor pe lemne.

CAMERA DE JOACA PENTRU COPII de 50mp, plina cu jucarii:
– Gratis: patut si scaunel cu masa pentru copii sub 3 ani;
– O sala de Fitness cu aparate profesionale;
– Carti, dvd-uri, harti, fier de calcat, sah, remy;
-8 Paturi suplimentare cu 20 RON/ pat/noapte;
-SALA DE MESE – nu mai este disponibila turistilor.
-Pensiunea NU dispune de restaurant deschis publicului;

Accesul la pensiune se face pe sosele asfaltate, la 500m de drumul national. De o parte si de alta a cladirii pensiunii sunt disponibile 10 spatii de parcare auto. Magazine alimentare va stau la dispozitie la numai cateva sute de metri si la maxim 1 km gasiti restaurante cu meniuri variate, posta, CEC, bancile BCR, Banc Post, Reifeisen Bank si BRD.

Pensiunea este situata pe un colt de strada, pe acelasi trotuar cu Biserica Romaneasca, cea mai veche biserica ortodoxa din SE Ardealului. Foarte aproape este amenajat un parc de joaca pentru copii cu leagane, banci si locuri de relaxare. La 500m s-a construit cea mai mare partie de schi sarituri din tara, amenajata special pentru Olimpiada.