Pensiunea Saphir, trei stele – Bistrita

Adresa: Calea Moldovei nr 15C
Localitatea: Bistrita
Judetul: Bistrita Nasaud
Zona: Transilvania
Telefoane: 0752 227 593, 0752 227593

Pensiunea Saphir, cu clasificare de 3 stele, este situata in orasul Bistrita intr-o zona comerciala in plina dezvoltare, pe Calea Moldovei nr. 15c. Se invecineaza cu magazinele Casa Ambient si Unicarm, peste drum de magazinele Lidl si Kaufland. Pensiunea Saphir va ofera tot confortul si serviciile de care dumneavoastra aveti nevoie. Personalul nostru sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferii un sejur cat mai agreabil.

Cu o suprafata de 36 metri patrati, camerele sunt primitoare si, cu siguranta, nimeni nu poate spune ca nu sunt incapatoare. Fiecare din cele patru camere au o suprafata de 12 metri patrati. Toate camerele au doua paturi individuale sau duble, televizor, frigider si bucatarie.

Apartamentele, cu 60 de metri patrati, sunt formate din doua dormitoare, un living;in fiecare dormitor sunt paturi individuale sau duble;apartamentele, ca de altfel toate camerele, sunt dotate cu baie proprie, televizor, internet, frigider si bucatarie.

Toate camerele dispun de urmatoarele dotari: aer conditionat, frigider, televizor, acces internet wireless, baie proprie moderna, room service si parcare supravegheata video pentru autoturismul dumneavoastra.

Apartamentele puse la dispozitie de catre pensiunea Saphir din Bistrita sunt ideale pentru familii sau grupuri de prieteni, acestea putand gazdui un numar de maxim 6 persoane.

Camerele single puse la dispozitia dumneavoastra sunt ideale pentru oamenii de afaceri care doresc sa poposeasca la Bistrita pentru o noapte sau pentru o perioada mai mare de timp.

Camerele matrimoniale sunt ideale pentru cupluri doritoare de confort si liniste, ele fiind dotate cu paturi confortabile si baie proprie.

Pensiunea Saphir dispune de un restaurant cu separeu pentru intruniri speciale