Pensiunea Select, trei stele – Busteni

Adresa: Nicolae Balcescu , Nr.16
Localitatea: Busteni
Judetul: Prahova
Zona: Muntenia
Telefoane: 0244 323656, 0722221287, 0742221287
E-mail: select_busteni@yahoo.com
Pagina web: http://www.selectbusteni.ro/

Pensiunea SELECT*** este situata la 70 de m de DN.1. ( Bucuresti –Brasov ), la intrarea in orasul Busteni (cart. POIANA TAPULUI) si este un punct de plecare sau un popas pentru iubitorii muntelui, care vor sa viziteze Cascada URLATOARE sau numeroase drumetii montane din Masivul Bucegi.

Pensiunea SELECT *** vine in intimpinarea turistilor cu cele mai exigente gusturi si va ofera posibilitatea de cazare in camere duble, triple si apartamente dotate cu baie proprie, cabina dus, telefon, televizor, minibar / frigider, cablu TV, balcon si masa in restaurantul pensiunii.

Pentru a veni in sprijinul turistilor in scopul flexibilizarii programului de masa putem oferi Bonuri Valorice ce acopera valoarea meselor din pachetele comandate.

FACILITATII – Gratuit la cazare: un Copil cu varsta 0 – 4.99 ani fara pat suplimentar in camera cu parintii ;pentru un copil intre 5 – 10.99 ani se acorda o reducere de 50 % din pret fara pat suplimentar si reducere 25% din pret cu pat suplimentar ( daca camera permite pat suplimentar –decizia apartine conducerii Pensiunii SELECT ***) ;pentru 2 copii 0 – 4.99 ani ( copie certificat nastere ) se vor recomanda turistilor apartamentul de 3 locuri.

Acces gratuit: barbeque, gratar, Internet hi-wi, fax

ACTIVITATII :
– inchirieri jocuri: remi, carti de joc, monopoly, table
– Drumetii si excursii la: Castelul Cantacuzino, Muzeul CEZAR PETRESCU ;Biserica Domnasca, Castelul Peles, Castelul Pelisor, Muzeul George Enescu, cascada Urlatoare, Babele, Sfinxul, Manastirea Caraiman” Poiana Stanii, Stanca Sfanta Ana etc

La cererea turistilor putem asigura contra cost:
– inchirieri / plimbarii cu Atv- ul
– organizari excursii montane cu masini de teren
– excursii cu ghizi organizate
– transport la / de la gara ;aeroport etc.

Nu se fumeaza in interiorul unitatii decat pe balcoane si in salonul de fumatori.

Nu se accepta animale in incinta pensiunii