Pensiunea UpperHouse – Brasov

Adresa: 4 Petőfi Sándor
Localitatea: Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0751 433 433
E-mail: info@upperhouse.ro
Pagina web: https://www.upperhouse.ro/

UpperHouse va asteapta in cele patru apartamente UpperHouse, unde un amestect de finisaje moderne si detalile deco chic spera sa satisfaca cele mai inalte asteptari.

Ca oaspete , aveti posibilitatea de a alege intre cele doua tipuri de apartamente: Suita cu Balcon si Suita King cu Balcon, toate indeplinind cele mai inalte cerinte si beneficiind de cele mai moderne facilitati. Ca standard pentru un hotel de 3 pana la 4 stele, fiecare dintre apartamentele noastre spatioase are tot ceea ce aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Imbinand atmosfera plina de istorie a orasului vechi cu modele contemporane de recreere si divertisment, Upperhouse este o noua destinatie de marcat pentru vacanta dumneavoastra. Personalul prietenos asigura ca sejurul dumneavoastra sa fie o experienta inedita, sa va bucurati de micul dejun personalizat in salonul comun , dar si sa va ajute in gasirea activitatiilor si locurilor propice pentru petrecerea timpului in functie de preferinte.

Indiferent de anotimp puteti practica sporturi de iarna (ski,patinaj,snowbording) sau sporturi si activitati de vara precum tenisul, drumetiile si mersul cu bicicleta. Acestea fiind disponibile insotite de instructori cu experienta si grupuri organziate.

Pentru cei mai curajosi putem propune o gama larga de sporturi extreme pentru experiente unice!