Studio Safir – Brasov

Adresa: Egretei, 1
Localitatea: Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0762838354
Pagina web: http://studiosafirbrasov.ro/

Studio Safir Brasov se inchiriaza in regim hotelier pentru vacante linistite in Brasov! Privelistea minunata spre muntele Tampa, interiorul primitor, faptul ca este dotata cu toate utilitatile, sunt cu siguranta cele mai importante detalii pentru un sejur reusit in Brasov!

Va punem la dispozitie studio de inchiriat in regim hotelier pentru vacanta sau pentru o calatorie in interes de serviciu. Studioul se afla intr-o zona linistita a Brasovului, intr-un cartier nou rezidential, dotat cu spatii verzi, loc de joaca pentru copii si spatiu de parcare asigurat.

Studio Safir Brasov este inaugurat in 2016 si este compus dintr-un dormitor ultramodern cu o ambianta deosebita, pat matrimonial, dressing elegant, bucatarie complet utilata, totul nou. Loc de servire al mesei, hol modern, baie cu dus si cada, SMART TV cablu si internet, wi-fi, terasa cu masa si scaune, loc de parcare privat. Pentru incalzire studioul este dotat cu centrala proprie pe gaze.

Fiind utilat complet, bucataria va pune la dispozitie: fierbator, prajitor de paine, cuptor cu microunde, cafetiera, plita, aragaz si cuptor incorporabil. Deasemenea aveti la dispozitie fier de calcat si uscator de par.

Gratuit:
– wi-fi (parola si instructiunile in studio)
– loc de parcare privat (apartine studioului)
– prosoape si lenjerie bumbac
– bucatarie moderna, complet utilata (frigider incorporabil)
– SMART TV (109 cm)
– terasa mobilata
– baie cu cada
– loc de joaca pentru copii.
– fier de calcat.