Vila Sorina – Poiana Brasov

Adresa: Poiana Soarelui 249
Localitatea: Poiana Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0723 326 201
E-mail: cazare@vilasorina.ro
Pagina web: http://vilasorina.ro/

Vila Sorina este situata in Poiana Brasov, langa telegondola Postavarul Expres si telecabina Kanzel, peste drum de partiile Subteleferic, Drumul Rosu si Stadion. Intr-un spatiu intim, intr-o atmosfera relaxanta dorim sa promovam un turism de calitate. Amplasarea vilei ne ajuta ca totul sa se intample in mod natural, fara efort, toate obiectivele pe care le avem in vedere intr-un concediu la munte aflandu-se in imediata apropiere.

Facilitati si dotari:

Vila Sorina va pune la dispozitie doua camere duble standard, o camera dubla premium si un apartament.

Fiecare camera dubla standard are o suprafata de 20 mp si este dotata cu baie cu dus, uscator de par, frigider, televizor si pat matrimonial.

Camera dubla premium are o suprafata de 30 mp si este dotata in plus cu o o zona de relaxare si o terasa generoasa cu vedere spre masivul Postavarul.

Apartamentul are doua camere: o camera este dotata cu un pat matrimonial si un pat individual, cealalta camera este dotata cu doua paturi individuale. Dotarile apartamentului cuprind: baie cu dus, uscator de par, frigider, televizor.

Alte facilitati: salon dotat cu o bucatarie complet echipata, internet wireless, depozitare echipament schi/ snowboard intr-un spatiu special amenajat, parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Nu este permis fumatul in camere.
Nu se accepta animale de companie.
Nu oferim servicii de masa.