Vila Thetis, doua stele – Mamaia

Localitatea: Mamaia
Judetul: Constanta
Zona: Dobrogea
Telefoane: 0726 226 138, 0341.443.394
E-mail: rezervari@thetis.ro
Pagina web: http://www.thetis.ro/

Construita in anul 2007 si renovata in 2012, Vila Thetis este situata in zona dintre Mamaia si Navodari, la aproximativ 2 km de Mamaia si la 4 Km de Navodari. Zona este cunoscuta sub denumirea de Hanul Piratilor sau Mamaia Sat si este recunoscuta pentru dezvoltarea semnificativa inregistrata in ultimii ani, prin diverse constructii si investitii in obiective turistice. Vila Thetis este clasificata de catre Ministerul Turismului la 2 stele.

La cateva sute de metri de Vila Thetis se afla Restaurant „Hanul Piratilor”, Restaurant „La Scoica” si Clubul de Vacanta „Corabia Piratilor” unde se poate servi masa. La aproximativ 1 Km se afla plaja H2O, cu diverse posibilitati de agrement, spatii comerciale si unde se organizeaza cele mai tari concerte din Mamaia. Tot in apropiere se afla si plaja Kazeboo unde se pot lua lectii de kite si windsurf sau se pot inchiria barci cu motor si jet ski-uri.

De ce Vila Thetis? Pentru ca, la standarde comparative de cazare si al nivelului serviciilor oferite, Vila Thetis constituie alternativa optima pentru cei care doresc sa vina in Mamaia, dar fara a-si asuma costurile ridicate ale cazarii la hotel. Intre mare si lac, la o distanta de 500m de plaja si 700m de lacul Siutghiol, Vila Thetis are o pozitie deosebita, constituind locul ideal de cazare si relaxare pentru turistii in cautarea linistii si a intimitatii.

Vila Thetis dispune de parcare proprie si internet wireless, oferite turistilor gratuit. Suntem situati la 20 de kilometri de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, ce ofera legaturi intre Constanta si Timisoara, Cluj-Napoca, Frankfurt, Munich, Pisa, Bologna, Paris sau Bruxelles.