Aventura Park – Brasov

Adresa: str. Paltinului
Localitatea: Brasov
Judetul: Brasov
Zona: Transilvania
Telefoane: 0755 08 55 55

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00)

Parcul de aventura este o activitate sportiva in aer liber, un mod placut de a petrece timpul liber cu familia si prietenii. Parcul dispune de 8 trasee de dificultate progresiva, fiecare participant primeste un material de securitate cu 2 carabiniere care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.

Fiecare nivel de dificultate este simbolizat de o culoare: 2 trasee mov pentru copii sub 8 ani, cu sistem de securitate fara manipularea carabinierelor, pentru maximum de siguranta. 2 trasee galbene pentru copii de la 8 ani impliniti si pentru incepatori, nu depaseste o inaltime de 3 metrii. Traseul verde este un parcurs usor, unde deja ne obisnuim cu inaltimea jocurilor, nu depaseste inaltimea de 6 metrii. Cel albastru este un parcurs de dificultate medie, considerat cel mai placut; nici prea usor, nici prea greu, cat sa fie distractiv. Traseele rosu si negru cer deja forta si tehnica, avem parte de adrenalina la inaltime, cel mai inalt punct il intalnim la traseul negru, 20 de metrii.

Date tehnice:
– 2.5 hectare de padure
– 80 copaci
– 92 platforme
– 100 jocuri
– 692m de tiroliene
– 1000m de coarda
– 5400m de cablu
– 7000 suruburi
– 49’400 Kg de lemn (cu receptie)

Acces: Imediat dupa intrarea in Brasov din directia Bucuresti / Predeal (DN1, E60), la primul sens giratoriu faceti stanga si apoi urmati indicatorul ZOO. Apoi stanga pe strada Stejarului, din nou stanga pe strada Paltinului si ati ajuns.