Parcul de animale salbatice Ivo – Izvoare

Localitatea: Izvoare
Judetul: Harghita
Zona: Transilvania
Telefoane: 0 752 961506
E-mail: office@elkfarm.ro
Pagina web: http://www.vadaspark.ro/

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele Nu există evaluări (Votati doar daca ati fost aici)

Rezervația de animale sălbatice este situata la poalele Muntelui Harghita. După ce ajungeti in satul Izvoare urmați indicatoarele pana la intrarea in parc. Parcul de animale sălbatice din Izvoare, județul Harghita se găsește în inima Carpaților Orientali. Scopul acestuia este de a restaura mediul natural al acestor animale, cândva forfant în zonă.

Dacă vă interesează viaţa animalelor sălbatice în mediul lor natural, dacă doriţi să le fotografiaţi sau filmaţi, vă recomandăm parcul zoogic de la Ivo (Izvoare). Parcul de animale sălbatice de la Ivo (Izvoare) se intinde pe o suprafaţă de 320 de hectare, este brăzdat de râuri şi înconjurat de munţi. În această regiune pitorească trăiesc în mediul lor natural căprioare, cerbi şi mufloni. Cele câteva poteci şi gardurile au fost intervenţia noastră minimă şi necesară în frumuseţea sălbatică a naturii.

În acest peisaj pitoresc avem ocazia de a zări căprioare mândre, cerbi nobili, și putem întâlni urmele șiretului mistreț. Parcul de animale sălbatice redă atmosfera unei erei vechi, era în care animalele sălbatice nu erau tulburate de despăduriri și construcțiile rutiere. Acest parc de animale nu este o grădină zoologică sau o fermă. Dinpotrivă, acesta recrează mediul natural al acestor animale, un loc unde foștii stăpâni ai Carpaților se pot dezvolta neamenințați de activitatea umană și de pradatori.